Насіння інших злаків

Злакові – жито, овес, просо та інші культури. Кожна рослина має свої характеристики, а також вимагає певних умов вирощування. Необхідно більш детально розібратися в тому, чим відрізняються ці злакові культури.

Насіння жита

Жито сходить досить швидко, активно нарощує зелену масу. Через 50 днів після сходів культура починає колоситися. Молочна стиглість зерен настає через 14 днів після цвітіння. До моменту дозрівання жита проходить 2 місяці після колосіння культури.

Насіння жита відрізняються формою, розмірами. Зерно може мати подовжену, овальну форму. Довжина насіння жита становить 5-10 мм, а товщина – не більш 3,5 мм. Колір насіння буває жовтим, коричневим, сірим або зеленуватим.

Насіння вівса

Цей однорічний злак збагачує грунт корисними речовинами, припиняє ріст бур’янів. Різні сорти вівса відрізняються між собою вегетаційним періодом, потенціалом врожайності, рівнем стійкості до хвороб.

Якісне насіння проростає навіть при низьких температурах, а висівати овес можна ранньою весною. Селекційні сорти злаку підходять для висіву на зелену масу, на зерно, на сіно. Підходить овес для будь-яких кліматичних районів України.

Насіння проса

Просо – безвідходна культура. Зелена маса проса за якістю перевершує кукурудзу і суданську траву. Зерно використовують як в тваринництві, так і в кулінарії. Солома проса за якісними показниками прирівнюється до лугового сіна.

Є багато вітчизняних сортів проса, які характеризуються високими смаковими і харчовими якостями. Українське просо дає хорошу врожайність, підходить для вирощування в різних областях.

Високоякісний посівний матеріал злакових культур – гарантія прекрасного врожаю. Продаються насіння жита, вівса, проса та інших культур в українському аграрному магазині “Яблуком”.

Оцініть якість продукції
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Фільтр
×
Форма
Селекція
Тип вирощування
Оригінатор
Тарна одиниця
Потенціал врожайності
Маса 1000 насінин
Рекомендована норма посіву
Тип зернівки
Період вегетації
Найкращі області для вирощування
Стійкість до посухи
Стійкість до хвороб